MOVIE

jappp, kom nyss ut från duchsen och nu ska jag chilla framför datorn och sätta på nån film. ha fixa med chips, godis och dricka ! chillll. jaja, ha de bra för de ska jag ha ! pusss

DET FINNS INGET ATT SKRIVA OM

eller hur ? jag vet att min bloggning inte vart så bra på dom senaste dagarna . Men de är för de inte finns nånting attskriva för att de typ inte händer nånting. Är de här svensk sommar eller ? jaja, jag vakade för ingefär 50 minuter sen och nu ska jag äta frukost och sen vet jag inte vad som händer senare idag . som vanligt ? men jaja, vi får väl se antar jag . För nu ska jag äta frulleeeee, hejdåå !

GODNATT

godnatt på er sötnosar ! ska gå och lägga mig nu, har ont i huvudet, är vrål hungrig men ändå inte och mår inte alls bra. imorn ska jag städa mitt rum iallafall, den saken är säker. men jaja, ska sova nu. godnatt

TJEEEENA

igår bloggde jag inte så ymcket men Emma sov här och vi va uta först till 22.00 ungefär, sen gick vi in och chattade med folk vid datorn . sen för ungefär en timme sen åkte Emma hem för hon skulle fixa en sak. Senare när hon gjort de kommer hon till mig, så får vi se vad vi gör . pusss
random bild från igår

SRY

hej ! bloggade inte igår . hade värkligen inte tid . för på morgonen åkte jag till stan som jag sa. kom hem runt 4. då ååkte jag, mamma och syster och köpte hårfärg . sen när jag kom hem , vet inte vad klockan va så drog jag ut till Emma. när jag kom hem tittade jag på Wallander en stund och sen gick jag och la mig. när skulle jag kunna blogga ?
men jaja, idag skulle jag kanske sva hos Emma eller hon här . Men hon svarar inte på sms . . .
finns inte så mycke mer att säga . ajustee ! min mamma va på stan i dag och köpte pressenter till min syster idag eftersom att hon fyller år på tisdag . berättar vad som händer då . men iallafall. hon köpte en BH som jag bad henne köpa till mig .
och en klocka, men jaja . ska äta snart ! pusss

GLÖMT ATT VISA ER

glömde säga att min parfym som jag ( eller min mamma ) beställde förra veckan tror jag har kommit . Den luktar iallafall sjuukt gott. men jaja. idag äre onsdag och jag ska duchsa och fixa mig sen ska jag på stan. när jag kommit hem ska jag va med Emma . men ska hoppa in i duchsen nu, ciaoo

EMMA DROG NYSS

2 bilder från dagen .
finns inte så mycke mer att säga för nu ska jag ta nåning att äta sen blire morden i midsommer . blir kanske nått mer inlägg idag men de får vi se ! puss !

VÄNTAR PÅ EMMA


Q & A

Q :
A : hej ! tack så mycke ! jag har en sony ericsson zylo i rosa . Fick den förra året när jag fyllde år :)

HEJJJJ

nu ska jag börja fixa mig för senare idag så ska jag träffa Emma, vet inte vad vi gör men de lär ni märka ! jaja, ska väl börja, puss !

23.06

eftersom att man inte kan svara på era kommentarer på samma sätt som man kan på devote så svarar jag såhär istället ;)
nu vet ni de, men skulle säga att jag vart med Emma idag. Och vad gjorde vi ? helt seriöst ingenting, vi gick mest runt och småpratade lite och så . sen drog vi in t mig och nörda på datorn . nu ska jag gå och lägga mig iallafall, men kommer inte somna på en gång . Imorn ska jag va med Emma, och vad vi gör får nog vädret bestämma . Hoppas de blir sol . Men jaja, ska fixa mig nu och sen FÖRSÖKA sova, puss !

NU DRAR JAG UT !

och träffar Emma som kom hem idag ! bloggar mer senare när jag kommer hem ! ha en bra kväll. puss !

Vi hedrar dom i Norge med en tyst minut<3



RENSA DATORN ?

kände att de är dags att rensa datorn ganska rejält . . .
kunde inte ens ha 2 program uppe samtidigt . .
men kommer fortsätta rensa imorn,  cp inlägg men de kommer bättre imorn, godnatt

Q & A

Q:

A: När jag målar mina naglar så målar jag först den färg jag vill ha, eller mönster eller vad man nu tar  sen målar jag alla naglar och när jag gjort de låter jag de torka i ungefär 4-5 minuter . ett smart sätt att de ska torka fortare är att stoppa fingrarna i kallt vatten . men när de har torkat så tar jag överlack och låter de torka i 5 minuter . hoppas du fick svar på din fråga annars är de bara att kommentera här nere !



Q:

A: efter som att jag plattar mitt hår nästan varje dag så blir dom väldigt slitna och de är  bara 1 shampoo och balsam mot de för mig. 
TRESemmé shampoo och balsam
men använder även en hårinpackning från TRESemmé, då ska man använda ett annat schampoo som ni ser på bilden .
att är köpt på Willy´s för 79 kronor, sjuukt billit för att vara ett sånt bra märke och den håller länge oxå .
om ni frågar fler frågor så kommer jag nog svara i en video för orkar inte skriva . fortsätt fråga och ha en bra dag !

JUST NU

sitter jag och kollar på tv och svarar på era frågor samtidigt. Idag eller imorn, ska jag iallafall fixa mina naglar efter som att dom är verkligen helt förstörda . Vad har jag gjort idag ? jo, typ inget . har städat t Mira, fixat mitt rum och lite sånt där . nu ska jag bara chilla och svara på era frågor somsagt . så håll koll för snart kommer era frågor och svar ! puss

VAD HÄNDER ? ?

min bloggning har inte vart så bra dom 2 senaste dagarna men de har inte hänt så mycke ändå så ni missar inget om man säger så. tycker sjjukt synd om dom i Norge, asså de händer så mycke här i världen ! 10årig pojke försvunnen, allt krig i norge, nån polje dödat för han och en kompis vart kära i samma tjej, Amy Wniehouse äe dööd. asså vad händer med världen ? ?

GODNATT

går och lägger mig nu. men va bra, nu börjar de åska oxå ! eller de va nog bara en motorcykel, men skit i de ! kommer blogga bättre imorn när jag är piggare och på bättre humör ! så vi hörs imorn. puss !
bild snabbt redigerad av mig

OJJ

bloggade inte igår men de var för att vi va på IKEA typ hela dagen . nu ska jag hoppa in i duchsen och sen drar jag och mamma till Ö & B och köpa målarfärg sen ska vi måla . jag ska även rensa min dator mer ! tycker att de behövs . senare ikväll ska jag svara på lite frågor för de hinner jag inte nu, hejdåå !IIKEA

Wallander - Faceless Killers

hej ! sitter och kollar på wallander och renasar datan samtidigt !  bra att man är tjej . haha ;)
senare ska jag duchsa och sen äta nånting. jaja, nu ska jag fortsätta ta bort all skit från datorn ! puss
gammal bild

GODORGON

godmorgin sötnosar ! vaknade för kanske 10 minuter sen, nu ska jag gå och äta frulle sen vet jag inte vad som händer senare idag ! bloggar mer sen, ppuss !

Q&A

Q:
A :
Gallery Colors, vet inte vart den är köot och inte för hur mycke !

.
Nail Polish, från H&M. överlack 20 kronor just nu på REA . (ser lite ljus rosa ut på bilden men är inte de på riktigt )

hoppas du fick svar på din fråga och tack för din kommentar !

NYFIXADE NAGLAR

vad tycks ? ;)

FIXA NAGLARNA NEXT ! !

finns ändå inget bättre att göra i sånt här väder ! vet fortfarande inte vad jag ska göra på dom, men får väl använda fantasin !

VÄDRET - ÄLSKAR

där fick ni några bilder på de underbara vädret ! nu ska jag bädda ner mig i min säga och slå på en film ! puss

saknar er sötnosar !

Photo Flipbook Slideshow Maker


godnatt

kollade nyss Johan Falk med mamma. nu ska jag gå och lägga mig. finns inte så mycke mer att säga ! godnatt !

H&M

hej ! fick hm katalogen idag så nu sätter jag på en fil och kryssar i den. mys !
förlåt för de korta inlägget ! puss

tjena

hej ! ligger just nu i min säng och gör ingenting . Idag åkte Klara till Kroatien och Emma till nån stuga ! kommer sakna er !
men jaja, nu ska jag slå på en film och käka gott och bara chilla ! puss¨

godnatt


Sorrrry

oj, har inte bloggat så mycke idag . men ni har inte missat nått för de har inte så mycke . men kan berätta om dagen ändå ! vaknade runt 11.00. hoppade in i duschen och sen drog jag, mamma och ida och köpte godis . sen när vi kom hem låg jag mest ii sänge och chillade . tittade på film och så där . sen nu senare på kvällen har ajg vart med Emma . Imorn åker Klara till Kroatien . kommer sakna dig som fan ! ♥
Just nu sitter jag i soffan och tittar på brottskod försvunnen . ska fortsätta titta nu. puss !

går och lägger mig nu ! ville bara säga att jag hade en underbar kväll tillsammans me klara ! ♥ vi somnade runt 5 nånting tror jag och vaknade runr 12-13 . men jaja, ska försöka få i mig lite sömn . puss ! ♥

4.30

går och lägger mig nu . sover hemma hos klara om jag inte redan sagt de . men jaja, ska försöka soma nu . puss !

GODNATT.

ska börja fixa mig nu för jag börjar faktiskt bli lite trött . finns väl inte så mycke mer att säga, imorn har jag inga planer bestämmt . eller har en plan men de är inte beestämmt. så återkommer med de senare ! förlåt ör de korta inlägget ! pusss
nytagna bilder med webb-karmeran .

nu drar jag ut

nu drar jag ut och möter upp Emma. vad vi gör vet jag inte än. men bloggar senare ! pusss
har på mig detta ! ajuste . där är magtröjan jag glömt visa . laddar upp en bättre bild senare !

Tack!


vill först säga tack till dig Klara för att du kommenterar så gullliga kommentarer ! Får en länkning för de oxå !
(tryck här för att komma till bloggen)

men jaja, idag har jag vart på östra men inte så länge efter som de vart målningt och kallt. men blev iallafall sjukt trött efter de . vet inte om jag smsa nån eller om jag ska ha mys kväll ist. beslutsångest ?  ja . men ska iallafall duscha nu och sen får vi se vad jag gör . puss !

NY HEADER

bara tillfällig men vad tycker ni ? ;)


Morden i Midsommer !

hej ! tror rubriken säger de mesta om vad jag gör just nu . men vad jag gjort idag finns de inte så mycke att säga om, har mest chillat på grund av de jävla fucking vädret . men jaja. imorn ska jag bada om de blir fint väder , om inte hittar jag på nåting. men vi får se hur de blir. nu ska jag iallafall jobba på en helt ny DESIGN . vi får väl de hur de går. men ska börja nuu, puss !

WTF `?

slog på datorn och så kom detta upp !! asså äre nån som är tecknisk och vet vad jag ska göra för vill ju inte att nån är hackad på min dator ! men jaja, kommentera isåfall ! idag äre tisdag hela dagen och vädret är väl sidådär . ska smsa nån men ska börja med att fixa mig, bloggar mer senare ! ha en bra dag !

bira bira bira - bärs bärs bärs

bilder från power meet

MEDIUM

hej ! just nu sitter jag i soffan och titar på Medium . vad har jag gjort idag ? typ ingenting . har bara vart hemma och fixat till i mitt rum men är inte klar . orkar inte. men jaja . hoppas de blir bättre väder imorn så man kan gö nånting. men ska va social nu, pussss !
2 bilder från Power Meet

smexig rubrik !

hej ! bloggade inte igår. hade värkligen ingen ork för de . men nu håller datorn på att ladda över alla bilder från mobilden från power meet . kommer ta ett tag efter som de är så många . men skulle åkt och badat idag men de vart inte så bra väder så jag är hemma, sen får vi se vad jag hittar på. just nu städar jag mitt rum iallafall. välbehövt ! men jaja, ska fortsätta med de så jag blir klar nån gång ! håll utkik efter bilderna som kommer upp senare ! puss

0.32

hej ! har vart på PowerMeet hela dan så därför har inte uppdateringen vart i topp. men de blir den imorn, även bilder kommer imorn. är för trött för att ladda upp dom nu. men ni får vänta tils imorn ! men jaja, ska fixa mig nu och sen lägga mig ! pusss

östra - power meet

hej ! förlåt för att jag inte bloggade så mycke igår men skulle blogga innan power meet men de va så mycke stress och sen när jag kom hem va jag så trött så jag somnade. vet inte riktigt när jag kom hem men sent iallafall .
jaja, idag har jag vart på östra me syster. sen senare mot kvällen blire power meet igen. så kommer min kväll se ut. hoppas ni får en bra kväll ! pusss
bilder kommer ikväll för orkar inte nu .

tjoo

hej ! vaknade för ungefär 2 timmar sen tror jag . har hunnit äta frukost och nu ska jag fixa mig och duscha för senare mot kvällen blire power meet ! men bloggar mer sen,puss
video från igår, normala ?

sorrrry

oj, inte bästa uppdateringen idag men hoppas ni inte saknat mig för myckee !
men har iallafall vart me Noa, Emma o Erik hela dagen. träffade Klara oxå, de va ju 100 år sen känns de som. men jaja. sen drog vi först hem till Emma och va på hennes rum och väntade. sen drog vi hem till Erik och hade vattenkrig med någa australenare, fyfan va sköööööna ! men sen åkte vi hem till noa och spelade guitar hero ochh så, sen drog vi ut igen och chillade mest. så har min dag sett ut typ. tog inga bilder men ni får 1 video istället. men ska fixa mig nu och sen lägga mig för imorn blire power meet ! pusss

@soffan

hej ! ligger i soffan vilket jag gjort hela morgonen ! har inga planer idag men åter kommer med de, puss

sanningen svider ibland

hej ! kom hem från stan runt 4- halv 5 . fick med mig en magtröja hem, visar bild senare . men efter stan tog jag ett varmt bad. fyfan va skönt. men i allafall, nu tittar jag på allsång på skanssen, myys. men vi hörs lite senare, pussss

stan

kom nyss ut från duschen och nu ska jag fixa mig och sen drar jag ner på stan med syster. hade igentligen tänkt att basa idag men de vart inte de bästa vädret ! men jaja, ska fixa mig nu så drar jag . puss

nä, nu blire film

ja, rubriken säger väl de mesta ! MYS

film

ligger i min säng och kollar om de finns några bra filmer som min mamma sen kommer hyra . men just nu tror jag att jag ska baka nånting gott eftersom jag har ändå inget annat att göra. så blir de så !. men jaja. bloggar mer laterooo puss
bild från börjar av sexan ! älskardig !

måndag

godmorgon ! vaknade för ett tag sen. har ätit frukost och ska duchsa nu efter de här inlägget  sen vet jag inte vad som händer idag. har inget planerat ! inte de bästa vädret heller. somvanligt då ? men jaja, ska hoppa in i duchesen nu, puss !

godnatt sötnosar !

nu fixa jag mig och sen lägger jag mig och smsar ett tag. finns inte så mycke mer att säga. puss

solsidan

kom nyss ut ur duchen och nu sitter jag och kollar på reprisen av solsidan. myys . har inte gjort nått speciellt idag . och har inget planerat imorn men på tisdag. men återkommer med de då ! ska forstätta titta nu, puss

Freak out

hej ! har somsagt inte bloggat bäst eftersom jag vart på cityfestivalen från morgon till kväll känns de som, haha. men typ.
Köpte ingenting när de gäller kläder efterom de är samma kläder varje år och de är samma som finns på marknaden. men jaja, köpte ett linne från H&M iallafall. vi hörs senare. puss !
'

Mot cityfestivalen !





Videoblogg cityfestivalen

dålig men orkar inte skriva. haha (?)

RSS 2.0